Recent News

Fashion, Zagreb Winter Fairytale Fashion, Zagreb Winter Fairytale

Moda iz budućnosti

Ljubitelji finih tkanina, odvažnih uzoraka i boja, na Zagreb Winter FairYtaleu moći će razgledati što je novo u svijetu visoke mode, ali i djela mladih dizajnera s inovativnim pristupom modi.

Održivost, inovacija i luksuz očekuju vas 6. prosinca na Zagreb Winter FairYtaleu. U Hrvatskoj će se prvi put predstaviti sjajna slovenska dizajnerica Matea Benedetti. Kombinacija ekološkog duha i revolucionarnih proizvodnih procesa usredotočuje se na rijetke, dragocjene i inovativne materijale, a ljepota i kvaliteta njezine odjeće ide dalje od onoga što oko može vidjeti. Veganska koža od lišća ananasa, organska vuna i svila, bambus, konoplja glavni su junaci njezinih priča.

 

Iste večeri predstavit će se i Boris Pavlin čije su kreacije unikatne, beskonačno romantične i delikatne, izrađene tehnikama klasičnog couturea od najfinije svile i ručno vezene čipke. Svaka njegova haljina, pravo je malo umjetničko djelo koje nastaje tjednima minucioznog ručnog rada, a konačni rezultat je prava mala bajka ženstvenosti i nježnosti. Pred vama će se otvoriti prozor u neko drugo, sanjivo vrijeme lišeno današnje masovne proizvodnje i kloniranog izgleda.

Podijelite ovu objavu